Nemtokake jender bocah kanthi ovulasi kanthi online

Nemtokake jender bocah kanthi ovulasi kanthi online


Alat online gratis kanthi lengkap kanggo ngitung jender bocah kanthi ovulasi.

Durasi siklus menstruasi:
Durasi haid:

Pilih dina kapisan ing wektu pungkasan:




April 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mei 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Juni 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Juli 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Agustus 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
September 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Menstruasi
Dina sing cocog kanggo konsepsi
Dina sing nyenengake kanggo konsepsi bocah lanang
Dina sing nyenengake kanggo konsepsi bocah wadon
Ovulasi
Dina sing ora cocog kanggo konsepsi

Jender bocah miturut tanggal konsepsi

Jender bocah miturut tanggal konsepsi

Jender bocah miturut haid pungkasan

Jender bocah miturut haid pungkasan

Jenis kelamin bocah miturut umur wong tuwa

Jenis kelamin bocah miturut umur wong tuwa

Jender bocah miturut pembaruan getih

Jender bocah miturut pembaruan getih

Jender bocah miturut jinis getih

Jender bocah miturut jinis getih

Jenis kelamin bocah miturut faktor rhesus

Jenis kelamin bocah miturut faktor rhesus

Jender bocah miturut tanggalan cina

Jender bocah miturut tanggalan cina

Jender bocah miturut tanggalan Jepang

Jender bocah miturut tanggalan Jepang