Kalkulator meteng online kanthi pirang-pirang minggu

Kalkulator meteng online kanthi pirang-pirang minggu


Layanan online gratis kanggo ngitung meteng kanthi minggu tanggalan.

Cara meteng meteng:


Pilih dina kapisan ing wektu pungkasan:
Pilih tanggal konsepsi:


Asil

Umur gestasional sampeyan:
0 minggu
Tanggal tanggal amarga:
31 Oktober 2021


Januari 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Februari 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Maret 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
April 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mei 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Juni 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Juli 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Agustus 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
September 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Oktober 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
November 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Dina saiki
Miwiti trimester kaloro
Wiwitane trimester katelu
Dikira tanggal tanggal

Kalkulator meteng miturut wektu haid

Kalkulator meteng miturut wektu haid

Kalkulator meteng miturut tanggal angen-angen

Kalkulator meteng miturut tanggal angen-angen

Kalkulator kehamilan dening gerakan janin pisanan

Kalkulator kehamilan dening gerakan janin pisanan

Kalkulator meteng kanthi wulan

Kalkulator meteng kanthi wulan

Kalkulator meteng kanthi scan ultrasonik

Kalkulator meteng kanthi scan ultrasonik

Kalkulator umur gestasional

Kalkulator umur gestasional

Kalkulator tanggal amarga

Kalkulator tanggal amarga

Kalkulator tanggal tanggal miturut tanggal

Kalkulator tanggal tanggal miturut tanggal

Kalkulator bathi bobote ngandut

Kalkulator bathi bobote ngandut