Kalkulator bobong bobote kanthi ngandut online | Hitung meteng
Kalkulator bathi bobot kehamilan online

Kalkulator bathi bobot kehamilan online


Layanan online gratis kanggo ngitung kenaikan bobot bobot nalika meteng.

Bobot sadurunge meteng:
Umur gestasional sampeyan:
Bobot saiki:




Asil

Minggu kehamilan: 0
Bobot saiki: 0 kg
Bobot sing kudu: 0 kg
Bedane bobote: 0 kg


Kalkulator bobot bayi nalika meteng 19 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 19 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 20 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 20 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 21 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 21 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 22 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 22 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 23 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 23 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 24 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 24 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 25 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 25 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 26 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 26 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 27 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 27 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 28 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 28 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 29 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 29 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 30 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 30 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 31 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 31 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 32 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 32 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika hamil 33 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika hamil 33 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 34 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 34 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 35 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 35 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 36 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 36 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 37 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 37 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 38 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 38 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 39 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika ngandhut 39 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 40 minggu

Kalkulator bobot bayi nalika meteng 40 minggu