Kalkulator meteng online kanthi gerakan janin pisanan

Kalkulator meteng online kanthi gerakan janin pisanan


Layanan online gratis kanggo ngitung meteng kanthi obahe bayi pisanan.

Apa meteng sampeyan pisanan utawa ora:


Pilih tanggal gerakan janin sing pisanan:


Asil

Umur gestasional sampeyan:
22 minggu
Tanggal tanggal amarga:
20 September 2021


Kalkulator meteng miturut wektu haid

Kalkulator meteng miturut wektu haid

Kalkulator meteng miturut tanggal angen-angen

Kalkulator meteng miturut tanggal angen-angen

Kalkulator meteng kanthi pirang-pirang minggu

Kalkulator meteng kanthi pirang-pirang minggu

Kalkulator meteng kanthi wulan

Kalkulator meteng kanthi wulan

Kalkulator meteng kanthi scan ultrasonik

Kalkulator meteng kanthi scan ultrasonik

Kalkulator umur gestasional

Kalkulator umur gestasional

Kalkulator tanggal amarga

Kalkulator tanggal amarga

Kalkulator tanggal tanggal miturut tanggal

Kalkulator tanggal tanggal miturut tanggal

Kalkulator bathi bobote ngandut

Kalkulator bathi bobote ngandut