Kalkulator meteng online pirang-pirang wulan

Kalkulator meteng online pirang-pirang wulan


Layanan online gratis kanggo ngitung meteng miturut wulan tanggalan.

Cara meteng meteng:


Pilih dina kapisan ing wektu pungkasan:
Pilih tanggal konsepsi:


Asil

Umur gestasional sampeyan:
1 wulan
Tanggal tanggal amarga:
23 Januari 2022


April 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mei 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Juni 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Juli 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Agustus 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
September 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Oktober 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
November 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Desember 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Januari 2022
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Februari 2022
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Dina saiki
Miwiti trimester kaloro
Wiwitane trimester katelu
Dikira tanggal tanggal

Kalkulator meteng miturut wektu haid

Kalkulator meteng miturut wektu haid

Kalkulator meteng miturut tanggal angen-angen

Kalkulator meteng miturut tanggal angen-angen

Kalkulator kehamilan dening gerakan janin pisanan

Kalkulator kehamilan dening gerakan janin pisanan

Kalkulator meteng kanthi pirang-pirang minggu

Kalkulator meteng kanthi pirang-pirang minggu

Kalkulator meteng kanthi scan ultrasonik

Kalkulator meteng kanthi scan ultrasonik

Kalkulator umur gestasional

Kalkulator umur gestasional

Kalkulator tanggal amarga

Kalkulator tanggal amarga

Kalkulator tanggal tanggal miturut tanggal

Kalkulator tanggal tanggal miturut tanggal

Kalkulator bathi bobote ngandut

Kalkulator bathi bobote ngandut