Dina tanggalan online sing aman

Dina tanggalan online sing aman


Alat online gratis kanthi lengkap kanggo ngitung tanggal aman ing wektu haid, kanthi kalender.

Durasi siklus menstruasi:
Durasi haid:

Pilih dina kapisan ing wektu pungkasan:
Pilih tanggal konsepsi:




Oktober 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
November 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Desember 2021
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Januari 2022
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Februari 2022
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Maret 2022
Sen
Sel
Rab
Kam
Jum
Sab
Ahd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Menstruasi
Dina sing cocog kanggo konsepsi
Ovulasi
Dina sing ora cocog kanggo konsepsi
Dina aman kanthi aman

Tanggalan ovulasi

Tanggalan ovulasi

Kalender dina Fertility

Kalender dina Fertility

Tanggalan wektu haid

Tanggalan wektu haid

Tanggalan ibu

Tanggalan ibu

Tanggalan jender bayi

Tanggalan jender bayi

Kalender konsepsi bayi

Kalender konsepsi bayi

Kalender konsepsi prawan

Kalender konsepsi prawan

Kalender konsepsi bocah

Kalender konsepsi bocah

Kalender konsepsi Cina

Kalender konsepsi Cina

Kalender konsepsi Jepang

Kalender konsepsi Jepang